header-003-1600x250.jpg

Super Soco

VmotoSoco Limited is een wereldwijde productie- en distributiegroep in elektrische scooters. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektrische tweewielers met een hoogwaardige kwaliteit. De Super Soco scooters worden geproduceerd in de volledig eigen ultramoderne fabriek van 30.000 m2 in Nanjing, China. In deze fabriek worden er jaarlijks circa 300.000 elektrische voertuigen geproduceerd. Vmoto combineert efficiënte, Chinese productiecapaciteiten met Europees design en biedt kwalitatieve elektrische voertuigen aan internationale markten.

VmotoSoco Limited opereert via twee primaire merken: Super Soco, met als focus op internationale B2C & B2B markten. Het tweede merk is E-Max, hiermee wordt de volledige focus gelegd op de internationale B2B markt. Het bedrijf opereert niet alleen onder deze merken, maar produceert ook ''OEM'' voor een aantal externe merken.

De scooters van Super Soco (by Vmoto) zijn revolutionair en zelfs 100% elektrisch. Met de stoere elektrische scooters blink je uit tussen het verkeer. Omdat deze scooters zijn uitgerust met grote wielen en een lange wielbasis rij je extreem comfortabel. Nu bij Freddy's Tweewielers.