header-003-1600x250.jpg

In onze werkplaats kunnen wij alle reparaties uitvoeren aan uw scooter of snorfiets. We zullen er alles aan doen om u zo snel als mogelijk weer op de weg te krijgen. Voor meer informatie of een afspraak voor eventuele reparatie kunt u bellen met 053-4312627

Natuurlijk is het niet voor iedereen mogelijk om uw kostbare tweewieler bij onze werkplaats langs te brengen. Daarom heeft Freddy's Tweewielers een speciale ophaalservice. Voor een geringe vergoeding halen wij uw tweewieler op om deze vakkundig te repareren. Onze service bus is speciaal ingericht om uw kostbare tweewielers (Brommers & Scooters) op een uiterst veilig manier te vervoeren. U hoeft zich dus geen zorgen te maken terwijl wij uw tweewieler vervoeren naar onze werkplaats.

Bij aankoop van een nieuwe tweewieler bij Freddy's Tweewielers brengen wij uw aangekochte tweewieler kosteloos op de door u gewenste plaats (LET OP ! dit geld alleen voor plaatsen binnen de gemeente Enschede).

Als u gebruik wilt maken van onze ophaalservice neem dan contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 053-4312627 !